fbpx

Ispuni anketu i ostvari popust!

Želite naučiti njemački, ali fiksni termini u grupnim tečajevima u raznim školama stranih jezika Vam baš i ne odgovaraju?! Razloga za to može biti mnogo, npr. radite u smjenama, imate doma malu djecu i nema ih tko pričuvati dok ste Vi u gradu, škole stranih jezika Vam baš i nisu u blizini, živcira Vas gradska gužva i nemogućnost pronalaženja parkinga baš kad Vam treba...

Zato mi imamo idealno rješenje za Vas - individualan tečaj njemačkog jezika online preko Skypea u potpunosti prilagođen Vama i Vašim potrebama! Kreiramo tečaj prema Vašim željama koji garantira znatno brže učenje njemačkog jezika jer je profesor kompletan sat fokusiran samo na Vas.

U cijenu su uključeni materijali koji su potrebni za rad i šalju Vam se putem maila ili Skypea u pdf formatu.

Zainteresirani kandidati koji žele upisati online tečaj njemačkog mogu ispuniti dolje prikazani upitnik i tako ostvariti  10% popusta na navedene cijene! Akcija traje do kraja siječnja 2023.

Popust se odnosi na dolje navedene pakete i cijene, a može se iskoristiti unutar 7 dana od  ispunjavanja upitnika. Ali to nije sve! Do kraja siječnja 2023. imamo i akciju "Pozovi frenda" i tada obojica ostvarujete još dodatnih 20 € popusta na odabrani paket!

Ispuni anketu

  Zašto želite naučiti njemački?


  Koji stupanj predznanja imate?

  U kojim terminima biste željeli pohađati tečaj?

  Odaberite svoj paket sati:

  Želite li dodatni popust od 20 € ako Vaš prijatelj/ poznanik/ kolega upiše kod nas tečaj njemačkog?

  Ime i prezime *

  Broj mobitela *

  E-mail *