fbpx

Pitate se kako funkcionira učenje njemačkog od kuće?

Učenje njemačkog od kuće funkcionira više manje isto kao i učenje u nekoj školi stranih jezika, s razlikom da kod nas ne morate napuštati kuću / stan, ne morate tražiti parking, niti gubiti dragocjeno vrijeme na vožnju do škole i natrag kući. Mi smo se pobrinuli za to da možete učiti njemački od kuće, zavaljeni u Vašu omiljenu fotelju, u udobnoj obući i odjeći i uz to pijuckati Vaš omiljeni napitak.

Dovest ćemo predavača na vaše ekrane u terminima koji vama odgovaraju.

Što mi je potrebno za učenje njemačkog od kuće?

  • osobno računalo / laptop
  • brzi internet
  • slušalice i mikrofon (web kamera po želji)
  • besplatan program – Skype ili Zoom
  • dobra volja 🙂

Kako znam da će mi se taj način učenja svidjeti?

Ukoliko niste sigurni da je ovo idealan način učenja njemačkog za Vas, javite nam se i dogovorit ćemo besplatan demo sat. Ako Vas nakon demo sata nismo uvjerili da je ovo super način za učenje njemačkog, niste nam ništa dužni. Međutim, uvjereni smo da će Vam se svidjeti i da ćete htjeti još, i u tom slučaju Vam šaljemo predračun i nakon uplate možemo krenuti sa učenjem.

Koliko to traje?

Trajanje ovisi o vrsti tečaja kojeg odaberete i o intenzitetu kojim želite učiti njemački. Postoje tečajevi za početnike, za napredne, za djelatnike u turizmu ili njegovatelje. Postoji i mogućnost plaćanja samo nekoliko sati u kojima se onda radi konkretno ono što Vam treba, npr. objasni se neka gramatička cjelina ili Vas pripremamo za polaganja certifikata na Goethe institutu.

Ukoliko imate bilo kakva pitanja slobodno nam se javite.
Kontaktirajte nas!

Pogledajte i naš cjenik za individualne tečajeve.
Individualni tečaj!